Veelgestelde vragen

Over ons
Onze winkel biedt producten van de beste Poolse auto – accessoires fabrikanten.
 U vindt hier accessoires zoals: auto vloermatten, accessoires, strips en chromen accessoires (deurhandels enz),  stoelhoezen enz.
 In de loop van de tijd zullen we ons aanbod aanvullen met andere interessante producten uit de categorie visuele tuning.

U kunt gemakkelijk en snel bestellen, rechtstreeks op onze site: www.aroma-eko.nl. Gekozen product gewoon toevoegen aan de winkelwagen en de instructies vervolgen. Als u meer gedetailleerde informatie over de volgende stappen van het bestelprocess

In onze winkel kunt u gebruik maken  van betaling  bankoverschrijving direct op onze rekening.

Helaas bieden wij deze mogelijkheid niet aan. Elke bestelling wordt eerst na de betaling bewerkstelligd en daarom is de betaling bij aflevering onmogelijk.

De Levertijd is 7-10 werk dagen

De Levertijd is 7-10 werk dagen

Verzendkosten in Nederland is gratis

Wij zijn ons bewust van het feit dat onze producten kwetsbaar zijn, daarom proberen wij dat het proces van de verpakking in detail uitgewerkt is. Bovendien worden alle schilderijen en muurstickers verpakt in overeenstemming met de eisen van gereputeerde koeriersbedrijven, zoals DPD en UPS. Schade aan de goederen tijdens het vervoer komt zelden voor – maar als zoiets gebeurt, neem dan contact op met onze klantenservice: wij zullen u zo spoedig mogelijk proberen te helpen om het probleem op te lossen.

Ja, natuurlijk, klanten hebben een recht op retourneren. Bestelde artikelen kunnen geretourneerd worden aan de verkoper binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket (wij vragen u om eerder een mail naar ons klantenservice te sturen).

Onze muurstickers kunnen op iedere gladde, vetvrije en siliconenvrije achtergrond opgeplakt worden. Wij geven u advies de muurstickers niet op wandtapijten met structuur of groffe oppervlakten aantebrengen. (Een muursticker houd dan niet zo goed vast en kan gemakkelijk beschadigd worden).

Ja, de muurstickers zijn vochtigheidsbestendig en kunnen in de badkamer opgeplakt worden. Het motief zal echter niet direkt in een waterstraal gehouden worden.